Viagra

Publikuar më 16/08/2013

Shkon një djalë në barnatore dhe kërkon një pako me viagra.
– Për kë ju duhet? – pyet farmacisti.
– Për gjyshin tim.
E merr djali pakon dhe shkon. Të nesërmen vjen sërish.
– A keni ju lutem diçka kundër viagrës?
– E pse?
– Po mbrëmë na vdiq gjyshi!
– E ku po qëndron problemi?
– Nuk mund ta mbyllim arkivolin…

Të ngjashme

Ska komente

Komento