Vetullat

Publikuar më 09/07/2014

Ajo është e nevrikosur, e lumtur, e frikësuar, konfuze dhe e mahnitur… Te gjitha ndjesitë në të njëjtën kohë!

funny-eyebrows

Të ngjashme

Ska komente

Komento