Vetëvrasja

Publikuar më 13/07/2014

Disa njerëz lajmëruan për vdekjen e një burri nga goditja e pistoletës. Në vendin e ngjarjes arriti policia dhe gjykatësi hetimor. Pasi i hodhi një sy kufomës, ai tha:
– Duket që është një vetvrasje.
– Nga e kuptoni këtë?
– A nuk e shikoni se ai i mban në dorë faturën që e shoqja ka harxhuar gjatë këtij muaji… Shyqyr që qënka gjak.

Të ngjashme

Ska komente

Komento