Vendi ku perfundojne ledhatimet

Publikuar më 15/06/2015

Një grua dhe një burrë janë qe 20 vite të martuar.

Një mbrëmje gruaja ndjen se burri fillon ta prekë si kurrë më parë.

Gishtat e tij fillojnë nga qafa, gjoksi, duke shkuar poshtë… ndërsa gruaja eksitohet.

Në një moment, burri ndalet dhe fillon të shikojë televizorin.

– I dashur, ishte shumë bukur. Pse u ndale?

– E gjeta dirigjuesin.

Të ngjashme

Ska komente

Komento