Vëllai më i vjetër

Publikuar më 04/11/2016

Kur Nasradin Hoxha ishte akoma fëmijë, një i rritur e pyeti atë: “Kush është më i madh, ti apo vëllai yt?”

Nasradini u kujtua pak dhe u përgjigj: “Vitin e kaluar nëna më tha se vëllai im ishte një vit më i madh se unë. Sipas kësaj pra sivjet ne duhet të jemi moshatar”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento