Vathet kuq e zi

Publikuar më 30/11/2015

Takova nje shok të vjetër tek sheshi Skënderbej, Manush quhet… dhe kishte vënë vath Kuq e Zi në vesh…
– Që kur ke filluar të mbash vath Kuq e Zi në vesh ti Manush i thash, apo e ke vendosur për festën e Pavarësisë!?
– Është nuse pashke tha Manushi, jo Kuq e Zi, e kam vendosur që kur ma gjeti gruaja në makinë dhe i thashë që është i imi.

Të ngjashme

Ska komente

Komento