Vaporri i shtetit

Publikuar më 20/07/2014

Një zyrtar nga Vlora që nuk kishte udhëtuar kurrë në një anije, hipën në një peshkarexhe për të shkuar në Durrës. Ngaqë kishte ca dallgë, anija kolovitej pak. Kuadri shkon tek kapiteni dhe i mërzitur i hakërrehet:
– Pse e fut vaporrin nëpër gropa, apo pse është i shtetit.

Të ngjashme

Ska komente

Komento