Vajza i kerkon lek babit

Publikuar më 21/11/2015

Vajza: Babi me jep ndonje lek.!!
Babi: Po jo ik tanni mos u bej llastic..!!
Vajza: Babi me jep 10 mije lek.!!
Babi: Ik moj vajze..!!
Vajza: Po neqoftese ta them se me ke fle
mami naten kur ti je ne pun??
Babi: Po do tjap 30 mije vetem ma thuaj
(dhe ja jep leket)
Vajza: Fle me mua.!

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply edi 25/11/2015 at 5:26 pm

    bravo vajz e zgjuar
    ja hodhi
    babit

  • Komento