Ushtari qe humb gishtin

Publikuar më 30/06/2014

Një ushtar humb gishtin dhe fillon të bërtasë.
Komandanti i tij gjendet afër dhe i thotë: Duhet të vijë turp, vetëm një gisht ke humbur dhe po bërtet aq shumë.
A e sheh atë ushtarin e ka humbur kokën dhe nuk bërtet!.

Të ngjashme

Ska komente

Komento