Ushtari dhe murgeshea

Publikuar më 26/11/2015

Një ushtar vrapon drejt një murgeshe dhe i thotë:
-A mund të futem poshtë fustanit tënd, ta shpjegoj më vonë përse-në!
Murgesha pranon dhe disa minuta më vonë kalojnë aty pranë dy oficerë ushtarakë të cilët e pyesin nëse kishte parë një ushtar andej vërdallë:
-Iku andej poshtë, i përgjigjet murgesha!
Sapo largohen djaloshi del nga fustani ku ishte futur dhe falenderon murgeshën për ndihmën.
-Është që s’dua të shkoj në Irak!
-Të kuptoj shumë mirë, i thotë ajo.
-Motër, më fal që po ju them, po keni dy këmbë të mrekullueshme!
-Faleminderit, por po të kishe parë pak më lart do shihje edhe dy tope po aq të mrekullueshme.
-Çfaaaarë???
-As unë nuk dua të shkoj në Irak mor pallë !!!

Të ngjashme

Ska komente

Komento