Ushtari dhe komandanti

Publikuar më 18/11/2013

Ushtari ishte bere  tape  gjithe  naten dhe po kthehej ne kazerme. Te dera i del komandanti

– O kamandant, me falni, po a mund te futem? – i thote ushtari i dehur.

– Mire, mire futuni – i thote komandanti – po pa zhurme dhe ne rresht per nji, jo keshtu grumbull !!!…

Të ngjashme

Ska komente

Komento