Ushtaret ne sherbim

Publikuar më 23/05/2013

Ne nje repart ushtarak shume larg qytetit dy ushtare kryenin sherbimin. Ata kishin kohe pa i nderruar breket. Vjen kapterri te nesermen dhe i thote se ka nje lajm te mire dhe nje te keq:
– Ke doni t’ju them te parin?
– Te mirin – hidhen ushtaret.
– Lajmi i mire eshte se ju do i nderroni breket.
– Po i keqi?
– I keqi eshte se do i nderroni me njeri tjetrin.

Të ngjashme

Ska komente

Komento