Ushqim për krokodilin

Publikuar më 25/07/2012

Një njeri po pushonte në vilën e tij pranë një pellgu. Në një moment ai dëgjon disa zëra… Kur arrin te pellgu sheh katër femra duke u larë lakuriq. Ato e vërejnë dhe fillojnë të bërtasin:
– Ik pervers, nuk dalim para se të shkosh ti!
– Më falni, por unë nuk erdha që t’u shikoj juve, por ta ushqej krokodilin…

Të ngjashme

Ska komente

Komento