Urime viti i ri 2010

Publikuar më 26/12/2009

Të ngjashme

9 Komentet

 • Reply kemi 28/12/2009 at 12:02 am

  flm

 • Reply hysni 28/12/2009 at 11:12 am

  te uroje jete shendet ne pune vullnet ne ide drejtesi ne plotsimine e te te gjitha deshirave te shkofte viti ri “{2010}”

 • Reply hysni 28/12/2009 at 11:17 am

  Të uroje jetë shëndet në punë vullnet në ide drejtësi në plotësimin e të gjithave dëshirave të shkofte VITI I RI “(2010)” [email protected]

 • Reply fl 29/12/2009 at 10:27 am

  urime 2010 ju uroj te gjith shqiptarve vullnet dhe pun ne plotsimin e te gjithave deshirave tung mpuq.

 • Reply jana 29/12/2009 at 10:29 am

  urime 2010ju uroj fat dhe lumturi dhe qdo te mir ne jet .

 • Reply endrit 31/12/2009 at 10:09 am

  me speca e me turshi ju uroj vitin e ri dhe me dy gota raki ju uroj juve vitin e ri 2010 papa

 • Reply VJOLLCA LUMA 31/12/2009 at 11:14 am

  URIME GJIGJTHVE FESTA E VITIT TE RI JU UROJ SHENDET EDHE LUMTURI TUNG GEZUAR VITIN E TI

 • Reply harisi 06/01/2010 at 9:08 pm

  te uroj edhe un vitin e ri me gezim .

 • Reply luci 04/12/2011 at 4:03 pm

  shune r ime
  shume gezime
  shume dhjeta ne mesime

 • Komento