Urgjenca

Publikuar më 06/11/2013

Një mashkull vrapon drejt barnatores dhe aty sheh një rend të gjatë njerëzish duke pritur. I zënë në frymë ai i drejtohet secilit:
– Ju lutem, a mund të kaloj se e dashura ime më pret e shtrirë…
Duke e dëgjuar, të gjithë ia lirojnë rendin. Pasi afrohet, nxjerr paratë dhe thotë:
– Shpejt një paket prezervativë, ju lutem…

Të ngjashme

Ska komente

Komento