Ufo dhe peshkatari

Publikuar më 27/03/2017

Nje peshkatar kish dal per peshk me barken e tij,kur papritmas e çukit diçka nga mbrapa kthehet dhe nuk shikon gje,keshtu edhe na djet her te tjera.Ne heren e dymbedjet kur kthehet peshkatari shikon nje UFO.
UFO e pyet ore si e beni seksin ketu ne toke,dhe peshkatari fillon shpjegon i hipim njeri= tjetrit dhe ashtu dhe keshtu.Po ju i thot peshkatari si e beni seksin,shum e thjesht i thote UFO çukitim njeri -tjetrin nga mbrapa.

Të ngjashme

Ska komente

Komento