Turisti dhe policët

Publikuar më 29/04/2011

Vjen një turist në Kosovë dhe pasi që nuk dinte gjuhën shqipe, vendosi t’i pyes disa policë se nga t’ia mbaj.
Dini anglisht, i pyet ai. Jo – përgjigjen ata
Po gjermanisht. Jo.
Po frëngjisht. Jo.
Po italisht – Jo.
Pasi nuk pati mundësi të komunikoj me ta, turisti largohet, ndërkaq një polic i thotë kolegut të tij: “Është koha e fundit që edhe ne të mësojmë një gjuhë të huaj”.
Po pse? – i thotë tjetri – ai i huaji i dinte 4 gjuhë dhe prapë kishte humbur.

Të ngjashme

Ska komente

Komento