Turisti dhe bariu

Publikuar më 28/11/2014

Një turist kishte shkuar në lartësitë e maleve, dhe pranë një stani takon një bari.
– Me çfarë merreni këtu gjatë gjithë vitit?
– Ah, more vizitor! Duhet të dish se kur merresh me kafshët, ke gjithnjë punë. Në vjeshtë janë delet, gjatë dimrit dhitë, në pranverë lopët, kurse në verë vini ju turistët…

Të ngjashme

Ska komente

Komento