Tregon Biondja

Publikuar më 09/04/2012

Burri të premten ma solli një pulë dhe më tha: “Përgatite mirë për të dielën”. Nuk e dija se çfarë veshin pulat të dielën, por e gjeta një fustan të bukur…

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply heehhe 30/04/2012 at 3:10 pm

    u kon hasa edhe hysa kan ra me fjet jasht hasa i tha hyses po vijn xixellonjat me drita …

  • Komento