Tre tregtarët

Publikuar më 24/05/2014

Tre tregtarë po diskutonin me njëri-tjetrin, se cili prej tyre ishte me i zoti në tregti:
– Të mendosh që unë i shita një stereo një të shurdhi! Ndërhyn njëri prej tregtarëve:
– Eh… vogëlsira! Të mendosh që unë i shita një raketë tenisi njërit që ishte cung nga duart!
Tregtari tjetër, me pamje fitimtari, thotë:
– Eh… unë i shita një polici një orë që bën “ku-ku”!
– E çfarë ka të çuditshme këtu? – e pyesin dy të tjerët.
– Që i shita dhe një kuintal ushqim për zogun!

Të ngjashme

Ska komente

Komento