Tre te burgosur

Publikuar më 05/04/2017

Kishin qene tre te burgosur:nje rus,nje shka dhe nje shqiptar. Vendosin te ikin prej burgu,i pari rusi…kalon murin dhe bjen ne kontinjer me mbeturina krash.krash,roja ngritet e ky;si qyqar mijaooo OK I dyti shkau…kalon murin drejt ne kontinjer me mbeturina…roja kush eshte e ky si qyqar mijaoooo ok maca I vjen rendi shqiptarit edhe ky kalon murin,bie ne kontinjer krash,bum,krash…roja….kush IshtI?!… Ky i’a kthen ketu tigri.

Të ngjashme

Ska komente

Komento