Tre shoket

Publikuar më 17/05/2012

Tre shoke po i afroheshin stacionit te trenit dhe verejten qe treni sapo u nis.
Filluan te vraponin te tre dhe 2 arriten te hipnin ndersa njeri nuk arriti te hipte.
Ky qe nuk arriti te hipte ne tren, filloi te qeshte me te madhe sa terhoqi vemendjen e te gjitheve,mbante barkun me dore dhe sa nuk po binte ne toke nga te qeshurat… Pastaj i afrohet nje burre dhe i thote:
” Cfare ka per te qeshur ketu, aq me shume kur ty te iken shoket dhe treni “??

Ky i pergjigjet : Po mor lalo po …por isha une ai qe duhej te hipte ne tren e jo ata, ata vetem sa po me percillnin per ne stacion

Të ngjashme

Ska komente

Komento