Tre djem

Publikuar më 28/05/2011

Hyn tipi në kafe dhe bërtet me gjithë forcën: “Njerëz, më kanë lindur tre djem! Derisa gruaja ime ishte shtatzënë, e lexonte romanin ‘Tre musketarët’”.

Kur shoku i tij që ishte ulur në banak ngrihet dhe niset drejt derës. Tipi e ndal dhe e pyet se për ku ishte nisur, ndërsa ai i përgjigjet: “Duhet të shkojë menjëherë në shtëpi. Gruaja ime është duke e lexuar ‘Ali Baba dhe 40 hajdutët’!”

Të ngjashme

Ska komente

Komento