Tre biondet, krokodili dhe Zana…

Publikuar më 04/10/2013

– Unë jam Zana e lumit,dhe do ju
plotësoj vetëm nga një dëshirë.
E para:  Me bej notuesen me te mirën ne
bote.
Dhe Zana ja plotësoi dëshirën, por pas dy metrash not, biondja u zhduk.
E dyta:  Me bej kërcyesen se larti me te mirën ne bote.
Dëshira ju plotësua,por lumi ishte shume me i madh dhe kjo përfundoi ne ujë.
E treta,duke i pare shoqet e veta,se çfarë ju ndodhi u mendua, u mendua dhe tha: Me bej te mendo si mashkull.
Dëshira ju plotësua dhe, dhe menjëherë thirri:  Ooo, ja shiko qenka një ure..!

Të ngjashme

Ska komente

Komento