Trashegimtarja e pasur

Publikuar më 16/02/2014

Djali -Zonjush jam shume i dashuruar me ju.
Trashegimtarja- C’pune beni?
Djali –pastrues.
Trashegimtarja – Ah, ashtu?! Dhe sa fiton?
Djali – Hemm, njemije euro ne muaj.
Trashegimtarja – Mua ajo shifer, nuk me del as per te blere sapun!
Djali – Me falni, nuk e dija qe jeni kaq e piset!

Të ngjashme

Ska komente

Komento