Transporti

Publikuar më 18/03/2010

Pyet Shuli gjyshen e vet:
– Gjyshe, me çka ke ardhur?
– Me autobus, djali jem.
– E pse babi po thotë që të ka pru dreqi!

Të ngjashme

1 Comment

  • Reply ilir 27/04/2010 at 4:51 pm

    ishteni qubqn me dele para kove te lashta po perpara skishin pase qubani kishte mate gjitheshka me kanarine e vete qe kishte perepara vetite pore ni dite kishine shkue ni vajze edhe je grue pere me ble djathe te qubani e mori ata djathe dhe poja mate vajzes mekanare te vete pore qkabani nusja i tha pashti ni here kanarin qetu nuke ke me ma mate edhe qubani e qiti brena dhe i peleqeje aja ipeqeje shume aja bire se juduke shume ebele dhe i tha nusja mate teshti kure u mundue sja majti hiqe kandari qeshtu kana thane po une aty sjame kane

  • Komento