Tramvaji

Publikuar më 03/06/2013

Kalojnë dy policë përmes binarëve të tramvajit, dhe njëri e pyet tjetrin:
– Si është e mundur që kjo sorrë qëndron në tela dhe nuk e mbyt rryma?
– Ti nuk e pe. Më herët kaloi tramvaji dhe e mori të gjithë rrymën.

Të ngjashme

Ska komente

Komento