Tradhtia

Publikuar më 21/02/2013

Një burrë i martuar ka një lidhje jashtëmartesore. Një ditë pasi kryejnë marrëdhënie, e zë gjumi dhe mbetet deri në mbrëmje në shtëpi të dashnores. Kur i del gjumi, burri vishet shpejt i merr këpucët i përlyen me baltë dhe niset për në shtëpi.
Gruaja e pret para dere:
– Ku ishe gjithë ditën?
– Nuk dua të të gënjej, kam dashnore…
Gruaja e shikon kah këpucët:
– Ec mor gënjeshtar, përsëri ke luajtur futboll me këpucët e reja…

Të ngjashme

Ska komente

Komento