Tosti

Publikuar më 23/06/2011

Ish kan ni djal dhe ju kish dasht ni tost shpejt e shpejt edhe kur kish hi ne qebaptore.
KLIENTI: I ka thon ma shpejt ma shpejt ni tost
PUNTORI:Ai i ka thon qka mi qit
KLIENTI: Ky i ka thon rrasja k… qitja kejt

Të ngjashme

Ska komente

Komento