Torta

Publikuar më 01/09/2009

Hyn një grua e re në ëmbëltore dhe pyet:
– Më falni, a keni tortë e cila është djegur pak nga njëra anë?
– Pash zotin, çfarë po iu vyen ajo?!
– Do të doja që burri im të besoj se e kam bërë vet!

Të ngjashme

Ska komente

Komento