Tomi

Publikuar më 01/09/2015

Tomi po ecte në rrugë kur sheh një procesion varrimi. Në krye të procesionit ishte arkivoli, pas tij ishte një njeri me një qen shumë të madh dhe pas tij ishin 3000 persona. Tomi i afrohet djalit me qen dhe e pyet se kush ka vdekur.
“Vjehrra ime “, ishte përgjigja e djalit. Tomi ofron ngushëllimet e tij dhe më pas e pyet, “Ajo duhet të ketë qenë një person shumë i rëndësishëm duke gjykuar nga pjesëmarrja e njerëzve,por qeni pse ndodhet këtu ? Ky është qeni që e vrau atë ! ” përgjigjet djali:
” A mund ta marr qenin vetëm për një orë ? pyet Tomi
“Futu në rradhë!” – përgjigjet djali duke i treguar procesionin.

Të ngjashme

Ska komente

Komento