Toka rrokulliset

Publikuar më 10/11/2016

Një ditë një njeri e pyeti hoxhën: “Si ndodh që në mëngjes të gjithë njerëzit zgjohen nga gjumi dhe shkojnë në drejtime të ndryshme?”

 

Të ngjashme

Ska komente

Komento