Thyerja e dorës

Publikuar më 27/08/2014

Mjeku e sheh dhe e pyet: “Çfarë ju ka ndodhur”

Vajza: “Mendoj se kam thyer krahun…”

Mjeku: “Po si ndodhi?”

Vajza: “Ndodhi për shkak se doja të shmangia një fëmijë…”.

Mjeku: “U përplasët me makinë?”

Vajza: “Jo, rashë nga krevati…”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento