Thesari

Publikuar më 28/03/2015

Nje grek pyet nje shqiptar :
-Pse kur vdesin njerez te ju, ju i groposni kur se ne i djegim?
Dhe Shqiptari i pergjigjet :
-Sepse vetem mbeturinat digjen, ndersa thesari groposet!

Të ngjashme

Ska komente

Komento