Thenie humoristike

Publikuar më 26/09/2009

– Njerez, bleni tokë se nuk prodhohet më…

– I kam gati 40 vjet, dhe s`kam femen. Nuk po më len gruja!

– Zemrën e kam në Shqiperi, koken e kam dërguar në vënd më të sigurt.

– Shumë femra po kanë deshirë të flejne me mua, po mu s`po m`merr gjumi!

Të ngjashme

Ska komente

Komento