Tersi

Publikuar më 21/05/2014

Një burrë gjysëm i dehur, tek përpiqej të zbriste nga një tren në lëvizje u rrëzua keq dhe pësoi disa thyerje. Kur po kryente ekzaminimin, doktori e pyet:

A keni patur fatkeqësi të tjera në jetë?

Për fat të keq, më ka ndjekur tersi.

Si kështu? Jam martuar tre herë… Rrjedhimisht kam tri vjehrra…

Të ngjashme

Ska komente

Komento