Tema për sot respekti ndaj femrave

Publikuar më 30/03/2016

Gjatë një leksioni në universitet profesori i drejtohet studentëve:
– Sot, kam dëshirë të flasim mbi respektin që kemi dhe që duhet të kemi ndaj femrave!
Një vajzë nga auditori i drejtohet:
– Më fal profesor, a mund të shkoj pak në banjë?
Dhe ai me një buzëqeshje nëpër dhëmbë i përgjigjet:
– Me atë by*ë që ke ti zogu, mund të shkosh ku të duash…

Të ngjashme

Ska komente

Komento