Televizori dhe veshi

Publikuar më 04/11/2016

Televizori Një njeri e kishte dërguar televizorin te mjeshtri për ta riparuar. Mjeshtri e pyet:

-Ç’ka ka televizori?

-S’di për nder, isha duke e kruar veshin me gjilpërë, kur, papritmas iu ndal zëri televizorit!

Të ngjashme

Ska komente

Komento