Telefono mikun

Publikuar më 03/05/2013

Gjatë pjesëmarrjes në shoun “Kush do të bëhet milioner”, prezantuesi pyet: Cili është kryeqyteti i Kosovës:
a) Gjilani
b) Prishtina
c) Ferizaj
d) Mitrovica

Konkurruesi nga Gjakova mendohet dhe thotë se do ta shfrytëzojë opsionin ‘Telefono mikun’. Prezantuesi e thërret dhe ia bën të qartë se kanë 30 sekonda në dispozicion. Konkurruesi fillon ta pyesë si është, si e ka familjen, çfarë ka të re etj., dhe sekondat kalojnë, por nuk ia kërkon përgjigjen.

Prezantuesi: E pse nuk ia kërkove përgjigjen?
Konkurruesi: Unë e di përgjigjen, vetëm desha ta shfrytëzoj rastin të dëgjohem me mikun tim në Kanada.

Të ngjashme

Ska komente

Komento