Telefonata me shefin

Publikuar më 23/05/2012

Nje djal telefonon gabimisht shefin e tij dhe i thot :
– Me sill kafen shpejt per dy minuta :@
Shefi bertet, a e din me kon po flet ?
– Djali “JO” !
Shefi : un jom shefi i zyres tende ..
– Djali prap me ( zo tlart ) : Po ti a e din me kon po flet bre ??
Shefi : Jo !!!!
– Djali: SHYQYR ZOTIT ( dhe e mbyll tel…)

Të ngjashme

Ska komente

Komento