Tek dyqani i lagjes

Publikuar më 02/10/2013

– Mirembrema, keni pula?
Shitesi i lodhur dhe i merzitur, nxjerr te vetmen pule qe ishte ne frigorifer. E vendos mbi peshore:

– 1.2 Kg. Do e merrni?
– Me te madhe nuk keni?

Shitesi i nevrikosur fut pulen ne frigorifer, dhe duke mos paur tjeter, nxjerr po ate. E vendos ne peshore dhe duke mbajtur gishitn ne peshore:

– 1.6 kg
– Ahhh perfekt, do ti marr te dyja!

Të ngjashme

Ska komente

Komento