Te trembesh kot

Publikuar më 15/09/2013

Hyn ne dhomen e gjumit dhe pa zhurme shtrihet afer gruas. Pa e zene gjumi fillon te numeroje kembet qe dalin jashte jorganit.
– 1, 2, 3, 4,…5, 6! Por, … qenka dhe dikush tjeter ne krevat…!! Ngrihet vetetimthi qe ti numeronte me mire.
– 1, 2, 3, 4! Ufff, cu tremba kot, vetem une dhe gruaja qenkemi.

Të ngjashme

Ska komente

Komento