Të rënët

Publikuar më 22/07/2014

– Ç’ndryshim ka ndërmjet atij që bie nga kati i parë dhe atij cië bie nga kati i gjashtë? – Ndryshimi qëndron tek zhurma: i pari bën “Bum! Oooooo!”, ndërsa i dyti “Oooooo, Bum!”.

Të ngjashme

Ska komente

Komento