Te mjeku

Publikuar më 21/08/2012

Shkon një grua te mjeku, troket në derë dhe ia hap derën një burrë me mantel të bardhë.
– Zonjë çfarë ju duhet? – pyet ai.
– Burri nuk mund të më kënaqë, assesi.
– Zhvishuni dhe shtrijuni atje!
Fillon ai “punën” dhe pyet:
– A është më mirë tash?
– Jo.
Fton të dytin, të tretin, të katërtin, të pestin… dhe pyet:
– A është më mirë tash?
– Nuk është!
– Nuk e di zonjë, tash vjen mjeku, le të të kontrollojë ai, sepse ne jemi vetëm molerë.

Të ngjashme

Ska komente

Komento