Të flasim për seksin

Publikuar më 21/10/2013

Babi: Bir, sot ke mbushur 18 vjet dhe tashmë je bërë burrë. Tash e tutje mund të flasim… e di… për seksin…
Djali: OK. Trego, çfarë ke nevojë të dish?

Të ngjashme

Ska komente

Komento