Tani po,tani jo…

Publikuar më 18/03/2017

Dy polica ulur ne makine gjate sherbimit.
Ai qe ishte ulur ne timon ndez sinjalin djathtas dhe pyet tjetrin:
– Shiko njehere punojne dritat e sinjalit.
Ky tjetri nxjerr koken nga dritarja dhe thot:
– Tani po…
– Tani jo…
– Tani po…
– Tani jo…

Të ngjashme

Ska komente

Komento