TAKSITI

Publikuar më 21/06/2011

Nje dit nje djali vogel hipen ne nje taksi.
Taksiti fillon e pyet.
po sikur ta kishe mamin ros dhe babin rosak po ti ca do ishe
-rosak i vogel i thot djali.
Po sikur ta kishe mamin arushe dhe babin ari ca do ishe ti
-ari i vogel i thot djali.
po sikur ta kishe mamin kurve dhe babin kurvar ca do ishe ti
-TAKSIT I PERGJIGJET DJALI

Të ngjashme

Ska komente

Komento