Taksi për tre persona

Publikuar më 11/06/2014

– Dy të dehur kur dalin prej kafes, shkojnë të një taksist që ishte aty afër dhe e pyesin:

– Sa kushton deri në Krujë për tre persona?

Taksisti ua kthen: – Pse tre, Ju jeni dy!

Të dehurit i thonë taksistit:

– E ti, nuk po vjen me neve a?

Të ngjashme

Ska komente

Komento