Take

Publikuar më 30/06/2014

Hyri fshatari ne autobus, ne kallaballek nje zonje pa qellim e shkel me take ne kembe dhe fillon ti kerkoj falje.. Z- Me falni ju lutem nuk e bera me qellim!! K- Hajt bre mos ki dert, se jena msu na katunart me na shkel lopt.

Të ngjashme

Ska komente

Komento