Tag

vica

Penisi

Publikuar më 20/09/2009

Ishte nje here nje anglez nje francez nje rus dhe nje shqiptar. Ata po bisedonin se cili nga popujt e kishte me te mire penisin me te madh.Anglezi thote: -Ne…

Më Shumë